groot assortiment      scherpe prijzen       veilig en vertrouwd       kennis van producten
  My Account
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
voorbeeldfolie
 

Wat zijn de verzendkosten

 

Nederland € 7.95 – 15.00 > € 500 Gratis
België € 10 – 15.00 > € 500 Gratis
Duitsland € 12.50 – 17.50 > € 500 Gratis

 

Andere landen op aanvraag mogelijk.

(Car) wrappen, blinderen en tinten jullie ook

Als onderdeel van Juicy Graphics behoort wrappen tot een van onze dagelijkse activiteiten. Met ruime ervaringen met vrijwel ieder merk kunnen wij als bedrijf zijnde de klant op en top bedienen en voorzien van goed advies uit de praktijk. Mocht je er toch niet uitkomen en het daadwerkelijk wrappen willen uitbesteden, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.


Wat is de levertijd

Normaliter worden alle producten binnen 24 uur verstuurd. Indien producten niet op voorraad zijn trachten wij de klant zo spoedig mogelijk te informeren met een verwachtte levertijd. Vanwege diverse factoren kunnen wij geen guaranties geven op deze verwachtten levertijden.


Er zit een vouw in de wrapfolie

Maakt u zich géén zorgen. Wrapfolie is een waanzinnig product en vouwen zijn zonder

probleem met een (haar)föhn eruit te föhnen.

Advies: begin met 20-25 cm afstand.


Betaling mislukt

Wanneer een betaling mislukt is kunt u via deze pagina het betaalplatform opnieuw opstarten.  Indien ook dit niet werkt kunt u ons ten alle tijden bereiken per email of met behulp van ons contactformulier. Mocht de betaling onverhoopt toch tweemaal zijn uitgevoerd zullen wij 1 betaling (vanzelfsprekend) crediteren.


Mogelijkheden wrapfolie

De wrapfolie is niet alleen bestemd voor auto’s, het plakt namelijk op alle harde ondergronden. Denk bijvoorbeeld eens aan uw keuken, motor of meubels? In de afgelopen jaren hebben wij heel wat voorbij zien komen, van protheses en koffers tot landbouwvoertuigen.

Door voor wrapfolie te gaan kiest u niet alleen voor een nieuwe look, maar ook voor extra bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag.

maxresdefault
wat-is-de-levertijd
er-zit-een-vouw-in-de-wrapfolie
betaling-mislukt
mogelijkheden-wrapfolie
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0