groot assortiment      scherpe prijzen       veilig en vertrouwd       kennis van producten
  My Account
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
voorbeeldfolie

Belangrijk vóór het aanbrengen van het folie:

Wrap and Tools biedt kwaliteitsfolies aan die allemaal zijn uitgerust met het zogenoemde Air Free Bubble System. Mede hierdoor is het folie gemakkelijk aan te brengen. Naast het verfraaien van de auto geeft het folie ook een bescherming tegen steenslag, zout, teer en dergelijke.

Temperatuur:
De optimale omgevingstemperatuur bij het aanbrengen van het folie is ongeveer 21 graden Celsius. Een garage die verwarmd kan worden is noodzakelijk.

Vocht / water:
Maak de auto daarna goed droog , met name langs de randen. De auto dient helemaal vocht- en vetvrij te zijn. Wanneer dit niet het geval is kan het folie niet goed hechten.

Wax:
De auto mag niet vlak voor het wrappen in de Wax gezet zijn. Was de auto niet met een wasmiddel wat wax in zich heeft.

Handen wassen:
Maak uw handen goed schoon voor het wrappen. Zorg dat uw handen vetvrij zijn.

foto-1-temperatuur
foto-2-schoonmaken

Aanbrengen carwrapfolies

Benodigdheden (tevens los te koop via onze website):

– Goed licht, zodat u kunt zien of er geen belletjes ontstaan. Deze zijn te verwijderen wanneer u er tijdig bij bent en deze wegstrijkt.

– Een Stanleymesje, zodat u de randjes goed kunt afwerken.

– Een rakel, om het folie op de auto te strijken en de belletjes te verwijderen.

– Een föhn verfbrander (of föhn). Door het verwarmen van het folie kan het folie uitgerekt en gemodelleerd worden. Voor u aan een groot oppervlak van de auto begint is het verstandig eerst te kijken wat er met het folie gebeurt wanneer u het verwarmt. Zo krijgt u gevoel voor het folie en weet u hoe gemakkelijk het te verwerken is.

Eventuele kreukels kunt u gemakkelijk uit het folie föhnen.

Let op! Houdt de verfbrander op voldoende afstand van het vinyl (40 cm). Het vinyl reageert vrij snel op hitte.

foto-5-aanbrengen-carwrap-folie

Aanbrengen

Het is aan te raden te beginnen met makkelijke delen van de auto.(makkelijke delen zijn: de delen boven de wielen voor en achter). Dit om gevoel met het product te krijgen. Je kan hierdoor voelen hoe de rekbaarheid van het product is tijdens het verwarmen.

Het is verstandig om vanuit 1 punt te werken. Dus van boven naar beneden of van links naar rechts.

Voorkom kleurverschillen op de auto door de vinyl bij het aanbrengen in dezelfde richting zoals men het van de rol afhaalt!!

Het aanbrengen van het vinyl op het dak en de motorkap dient met minimaal twee personen gedaan te worden. Andere delen kunnen door één persoon aangebracht worden.

Vlakke delen hoeven niet altijd verwarmd te worden. Hoe minder het product verwarmd wordt des te beter. Is de folie aangebracht, dan nog wel over de delen die niet geföhnd zijn föhnen, zodat dat lijmlaag goed hecht. Dit dient met een temperatuur van boven de 500 graden te gebeuren. Hiervoor zijn speciale fohns te koop. Zie hiervoor onze website onder het kopje “gereedschappen” .
Bij ronde oppervlaktes (bijvoorbeeld bij bumpers, en de achteruitkijkspiegel moet u het folie wel verwarmen om een mooi resultaat te krijgen.

Tijdens het aanbrengen kunt u uw hand gebruiken, maar het gebruik van een rakel is noodzakelijk om belletjes te verwijderen en randjes goed af te werken. De afwerking van de vinyl is erg belangrijk. Vouw de vinyl goed naar binnen bij de wielkasten. zorg dat deze goed naar binnen aanhecht. Doe je dit niet, dan kan er water naar binnen kruipen.

Tot slot moet u de delen die u niet hebt geföhnd nog even föhnen, zodat de lijmlaag goed hecht.

Laat de auto 24 uur in de ruimte staan waar hij gewrapped is. Hierdoor zal de folie beter blijven zitten en zal de folie niet los gaan laten of bellen vertonen.

foto-6-aanbrengen
how-to-2
how-to

Aanbrengen probleemgebieden per onderdeel van de auto:

Handvatten deuren:
Voor het beste resultaat verwijderd u de handvatten. Mocht u dit niet willen doen, dan moet u er voor zorgen dat u hier nauwkeurig te werk gaat. Belangrijk is dat je de vinyl rondom de klink laat aanhechten. Van hieruit probeer je de vinyl richting de klink strak te krijgen.

Bumpers:
Er zijn op de bumpers 2 gebieden die problemen kunnen veroorzaken, de hoeken en de gaten in de bumpers. Begin bij de bumper aan een kant en laat de rest van de folie in het beschermpapier zitten. Trek bij de hoeken van de bumper goed aan en verwarm deze hoek goed, zodat de folie zich om de bumper vormt.
Bij de gaten is het aan te raden goed te verwarmen en de folie in het midden in de drukken zodat de zijkanten zich hechten aan de bumper.

Zij spiegels: Het Beste resultaat krijgt u wanneer u deze verwijderd. Mocht u dit niet doen, dan is het verstandig een gat te knippen in het vinyl en bij het gaat om de spiegel plakken. Vanuit dit punt werkt u naar links en beneden.

foto-7-handvatten-deuren
foto-8-bumpers
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0